Alle vores kurser kan vi også tilbyde som virksomhedskurser eller workshop.

De enkelte forløb kan tilrettelægges enten med udgangspunkt i vores standardkurser eller som særligt tilpassede forløb, hvor virksomhedens specifikke udfordringer er i fokus.

Vi sørger for materialer, faglig indsigt og engagerede instruktører – og hvis der er særlige udfordringer vedrørende anvendelsen af viden eller teknologier, så klarlægger vi disse sammen med jer for efterfølgende at kunne adressere dem i undervisningen.

Dette kan vi gøre, fordi vores instruktører har mangeårig og bred hands-on erfaring fra erhvervs livet. Ved at trække på denne erfaring kan vi gøre undervisningen endnu mere markedsrelevant for vores kunder.

Og uanset om du vælger at kurset skal afholdes hos os eller hos jer selv, så sørger vi for alt det praktiske.

Kompetenceudvikling er en investering i medarbejderne, som gerne skal give fremtidigt udbytte. Valget af kursusleverandør er naturligvis dit – men ansvaret for et godt resultat hviler på os – derfor arbejder vi altid målrettet for et sikre vore kursister det maksimale udbytte af kurserne.

Kontakt  Charlotte fra Itucation-Erhverv på 7027 2784 eller sme@itucation.dk  for et tilbud på jeres Virksomhedskurser eller workshop.